Katwijk toont haar kunsten op IkToonKatwijk.nl

Van 20 t/m 27 juni 2020 toont Katwijk haar kunsten tijdens de digitale Week van de Amateurkunst (WAK). Dit is een landelijk initiatief waar de amateurkunst in de spotlights wordt gezet. En terecht, want er is zoveel om van te genieten. Dit jaar natuurlijk een online programma.

Op IkToonKatwijk.nl vind je livestreams, blogs en fotografie exposities. Op podia in Scum en de Schuit staan professionele streamsets met camera, licht en geluid. Daarmee zenden we optredens live uit op onze social mediakanalen en die van de deelnemers: YouTube, Facebook en Instagram.

De volgende deelnemers doen al mee aan de digitale WAK:
-Mimiek theater, de Muziekschool, COV Excelsior en Volksdansgroep Katwijk
-Bands als Dynamite, Riot Pill en Warhertz
-Alida van Leeuwen van KunstenaarsCollectief
-30 Dj’s als onderdeel van een 24 uurs dj marathon
-Hugo van der Plas met een graffiti showcase
-En nog veel meer!

Wilt u op het laatste moment toch nog deelnemen aan de WAK? Meld je dan zo snel mogelijk aan via claireverhulst@welzijnskwartier.nl. Ook kunt u nog meedoen met Kunst voor het Raam. Klik hier voor meer informatie en kijk voor de landelijke campagne ook op https://iktoon.nl/.

Written By: Redactie