IkToonkatwijk.nl is een website van, voor en door Katwijkse (amateur)kunstenaars, het culturele veld en het lokale verenigingsleven. De website is een initiatief van welzijnsorganisatie Welzijnskwartier in samenwerking met jongerenwebsite Kattuk.nl en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Katwijk. IkToonKatwijk.nl wordt uitgegeven en ondersteunt door Welzijnskwartier. De technische realisatie wordt verzorgd door AtSea Media uit Katwijk.

Het voornaamste doel van IkToonkatwijk.nl is het bieden van een online podium aan Katwijkse (amateur)kunstenaars, het culturele veld en het lokale verenigingsleven. Zowel voor, na als tijdens de Week van de Amateurkunst.

De informatie op deze site wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voor wat betreft actualiteit en betrouwbaarheid samengesteld. Het is echter mogelijk dat er onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen. Welzijnskwartier aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze of andere onjuistheden of onvolkomenheden. Ook voor het gebruik van deze website en het verspreiden van de informatie aanvaardt Welzijnskwartier geen enkele aansprakelijkheid. Aan de inhoud van de website IkToonKatwijk.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Links
Op verschillende plaatsen op deze site zijn verwijzingen of hyperlinks naar andere websites opgenomen ter informatie van de bezoekers. Deze verwijzingen worden met de grootst mogelijke zorg geselecteerd en opgenomen. Welzijnskwartier heeft echter geen zeggenschap over dergelijke websites en geeft geen garantie met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites. Ook aanvaardt Welzijnskwartier geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze sites, op welke wijze dan ook. Evenmin garandeert Welzijnskwartier dat opgenomen verwijzingen juist zijn of dat de sites waarnaar verwezen wordt beschikbaar zijn.

Copyright
Welzijnkswartier beschikt over de intellectuele eigendomsrechten van de website IkToonKatwijk.nl. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke en voorafgaande toestemming van de uitgever informatie, huisstijl, beeldmateriaal en foto’s, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via IkToonKatwijk.nl op enigerlei wijze te kopiëren, bewerken of verspreiden anders dan voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Welzijnskwartier houdt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. Alle aanpassingen worden op deze pagina gepubliceerd.

Voor meer informatie over IkToonKatwijk.nl, het doel van deze website en de mensen en organisaties achter IkToonKatwijk.nl (en de week van de Amateurkunst) kunt u contact opnemen met Claire Verhulst, cultuur coördinator Welzijnskwartier, via cultuur@welzijnskwartier.nl.