TED Talk door Alida van Leeuwen (KuCo)

Hoe presenteer je jezelf als kunstenaar?

Op dinsdag 23 juni van de Week van de Amateurkunst (WAK) geeft Alida van Leeuwen live een TED Talk over hoe je jezelf het beste kan presenteren als kunstenaar. Alida van Leeuwen is beheerder van het regionale KunstenaarsCollectief KuCo, een groep (amateur) kunstenaars die graag willen laten zien wat zij maken. KuCo bestaat sinds 2009 en heeft als doel om samen kunst te promoten. Het werkgebied van KuCo is voornamelijk de regio Duin- en Bollenstreek en Leiden en omgeving. Maar dat neemt niet weg dat KuCo soms ook buiten deze “grenzen” aan het werk is. Voor meer informatie kijk op http://www.kuco.nl/index.php.

De TED Talk bestaat uit twee delen: het eerste deel gaat over hoe kunstenaars ervoor kunnen zorgen dat hun werk wordt gezien, in het tweede deel staan praktische tips over het presenteren van het werk en jezelf als kunstenaar centraal. Deel 1 van de TED Talk start om 13.00 uur, deel 2 om 14.00 uur. Mocht u verhinderd zijn om de livestream te bekijken, na afloop verschijnt de TED Talk op IkToonKatwijk.nl

Written By: Redactie