Katwijkse Fotografen gezocht voor online foto-expo: ‘Cultuur’

Doe(t) ook mee! Tot nu toe al 10 aanmeldingen

Tijdens de digitale Week van de Amateurkunst van 20 tot en met 27 juni staan allerlei Katwijkse kunsten centraal. Fotografie kan hier natuurlijk niet ontbreken, temeer daar veel Katwijkers in fotografie hun passie hebben gevonden en hier vrijwel dagelijks mee bezig zijn. Daarom willen we deze fotografen in het zonnetje zetten met een online foto-expositie door Katwijkse fotografen.

Aangezien het de Week van de Amateurkunst is wordt het thema van de expositie: cultuur – in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan band- en concertfoto’s, festivals, graffiti, mode, urbex, toneel- en theater, klederdracht, monumenten, noem maar op. Er is ook plek voor bijzondere fototechnieken, abstracte foto’s, zonsondergangen, portretten, micro- en macrofotografie. Kortom cultuur in de breedste zin van het woord.

Doe(t) ook mee!
We vragen elke fotograaf minimaal 10 foto’s aan te leveren met een kort verhaal erbij. Waar en wanneer is de foto genomen, welke techniek is gebruikt, wat maakt de foto zo bijzonder, etc. Denk aan: je mooiste foto’s, meest spraakmakende, meest bijzondere, foto’s met een speciale herinnering, etc..

Je eigen pagina
Elke deelnemende fotograaf krijgt een eigen pagina op IkToonKatwijk.nl gehost door Kattuk.fm (onderdeel van Kattuk.nl). Deze pagina’s blijven ook na de Week van de Amateurkunst online beschikbaar.

Twijfel je?
Doe gewoon mee! Elk niveau is welkom. Het gaat er om dat er aandacht is voor je culturele hobby. En door de contacten met andere Katwijkse fotografen leer je ook enorm veel.

De foto-expo komt tot stand op initiatief van Kattuk.nl fotograaf Wesley Mastenbroek. Deelnemers tot nu toe zijn (naast Wesley): Hans Vink, Sjon de Mol en Jaap Ouwehand van Kattuk.nl, Leendert Kasius, Arie van Duijn (6dunes, huisfotograaf De Schuit), Sander van Duijn (SVDfotografie, De Schuit), Dirk Kuijt (MadebyDirk), Dirk Schaap en Paul van Houten (Welzijnskwartier).

Doe ook mee!
Kom je uit Katwijk en maak je ook foto’s als hobby en/of semi-professioneel (niet als beroep)? Toon je Kunst dan aan Katwijk en doe ook mee.

Stuur een mail naar claireverhulst@welzijnskwartier.nl dan maken we je expositie in orde!

Foto: Leendert Kasius

 

Written By: Redactie