IkToon Fotografie: Paul Algra

Zwart-wit fotografie spreekt mij aan vanwege het contrast en de vormen

Door alle corona perikelen van de afgelopen periode heb ik het fotograferen van mijn directe omgeving eens aangepakt. Zwart-wit spreekt mij aan vanwege het contrast en de vormen. Ik ben hier meer en meer mijn niche in aan het vinden. Fotografie spreekt mij al jaren aan en daar leg ik dan ook mijn vrije tijd veel op toe. Met bijna altijd mijn camera om mijn nek ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe beelden in een mooie compositie, waarbij ik probeer de cliché te vermijden. Straatfotografie en reportage is het genre wat ik leuk vind en fotografen zoals als Henri Cartier-Bresson, Elliott Erwitt en Steve Mc Curry zijn een inspiratie bron voor mij.

Geschreven door: Paul Algra

Bekijk hier de inzending van Paul Algra voor de online expositie van Katwijkse fotografen, met als thema: Cultuur – in de breedste zin van het woord. Voor meer foto’s van Paul, kijk op zijn Instagram account @paxalgra en op zijn website http://paulalgra.nl.

Ook meedoen?
Meer info vind je HIER


 

Written By: Redactie