Opening digitale Week van de Amateurkunst een succes!

Bands in Scum en TED Talk KuCo succesvolle aftrap digitale Week van de Amateurkunst

Afgelopen zaterdag 20 juni was de opening van de digitale Week van de Amateurkunst (WAK). Dit was een groot succes. Wethouder Jacco Knape en directeur Piet van Arkel hebben een praatje gehouden om de digitale WAK te openen. Hoewel ze het apart vonden om voor een lege zaal te staan, vonden ze het leuk om deze rol te hebben tijdens de opening van de WAK die gelukkig in deze digitale vorm toch nog door kan gaan. Vervolgens heeft de band Dynamite van de Muziekschool het programma van de WAK afgetrapt, waarna Riot Pill, Shit Machine en als laatste Warhertz het podium betraden. Bekijk de video’s hieronder of op de Facebook pagina van Scum om de opening terug te kijken.

Vandaag ging de kop eraf met een interessante TED Talk van Alida van Leeuwen (KuCo) over hoe je jezelf het beste kan presenteren als kunstenaar. Zij heeft in twee keer 18 minuten een korte presentatie over WAAR je jezelf het beste kan presenteren als kunstenaar, en over HOE je jezelf het beste kan presenteren als kunstenaar. De livestream gemist? Bekijk de video op de Facebook pagina van Kattuk.nl.

Wil je weten wat er verder nog tijdens de Week van de Amateurkunst gaat plaatsvinden? Klik hier voor het volledige programma.

 

Written By: Redactie