Digitale Open Dag Muziekschool Katwijk

Vandaag vindt de digitale Open Dag van de Muziekschool plaats. Het is lange tijd rustig geweest rondom de Muziekschool. Achter de schermen is iedereen druk bezig geweest met zoomlessen en het maken van instructie filmpjes, waardoor leerlingen zoveel mogelijk hun lessen konden volgen. Deze digitale Open Dag is alleen online te volgen omdat het moeilijk is om in en rondom de muziekschool 1,5 meter afstand te houden. Op deze open dag zijn er van 15:00 tot 18:00 concerten van leerlingen en docenten online te volgen.

Het programma voor vandaag is:
1) Fluitekruid (dwarsfluit concert)
2) Rob Zondag, Marieke Remmelzwaal, Anneleen Nelemans (harpconcert)
3) Piano solo
4) The Base (popband)
5) Flautissimo (dwarsfluit ensemble)
6) Duo Dijkstra-Sporck (klarinet en piano)
7) Dynamite (popband)
8) Pianisten marathon/duet
9) Klarinettenensemble
10) Kinderorkest

Volg de livestream op https://www.muziekschoolkatwijk.nl/opendag/ en op YouTube binnen en buiten.

Written By: Redactie