IkToon Kunst – Wil de Vreugd

Expositie Schilderkunst: ‘De kust en duinen hebben in de loop van de eeuwen een grote aantrekkingskracht gehad op kunstenaars, zo ook bij mij.’

Leuk! Amateurschilder Wil de Vreugd heeft gereageerd op de oproep om mee te doen met IkToonKatwijk.

Ook meedoen?
Stuur een mail met info en foto’s naar cultuur@welzijnskwartier.nl

De kust en duinen hebben in de loop van de eeuwen een grote aantrekkingskracht gehad op kunstenaars, zo ook bij mij. Mijn woonplaats Katwijk is voor mij een bijzondere inspiratiebron! Dit alles heeft geleid tot mijn liefde voor de schilderkunst. De laatste jaren richt ik mij ook op portretten. Als autodidact heb ik een kenmerkende stijl eigen gemaakt. Mijn werk valt op door helder kleurgebruik en losse penseelstreek.

Bekijk alle schilderijen in het album onder de afbeelding….

 

Written By: Ingezonden