Street Art Stoepkrijt Challenge Rijnsburg

De Week van de Amateurkunst komt eraan! Omdat we nu steeds meer mogen, heeft wijkteam Rijnsburg een Street-Art Challenge in heel Rijnsburg uitgezet. De Challenge is van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 juni. In deze week kan jong en oud zijn of haar creatieve kunsten uiten door het maken van stoepkrijtcreaties. Maak een foto van je creatie (en eventueel jezelf), stuur deze uiterlijk 26 juni op naar wijkteamrijnsburg@welzijnskwartier.nl, vermeld in deze mail je naam, telefoonnummer en e-mailadres en maak kans op één van onze prijzen.
Zou jij het daarnaast leuk vinden om gefilmd te worden tijdens het maken van je creatie? Stuur ons dan uiterlijk woensdag 16 juni een mail met je contactgegevens, dan kunnen wij een afspraak met jou inplannen om te komen filmen!

Written By: Claire Verhulst