Welkom op IkToonKatwijk

Katwijk doet van 19 t/m 26 juni weer mee met de Week van de Amateurkunst (WAK). De WAK is een landelijk initiatief waar de amateurkunst extra wordt belicht en kunstenaars en verenigingen zich kunnen presenteren.

Vanwege de coronacrisis doen we het ook dit jaar weer online in een digitale vorm hier op IkToonKatwijk.nl.

Je vindt hier onder meer:
-Online workshops
-Presentaties en TED-Talks
-Livestreams van concerten en dj’s
-Talent Night Livestream
-Video’s van optredens Verenigingen
-Online foto-exposities door Katwijkse fotografen
-Digitale tours door musea

De organisatie van IkToon Katwijk en de Week van de Amateurkunst is in handen van Welzijnskwartier in opdracht van de Gemeente Katwijk.  Jongerenwebsite Kattuk.nl en het muziekplatform Kattuk.fm verzorgen de jongerenprogrammering en de techniek van de livestreams.

Deelnemers zijn o.a.  de Muziekschool, KijkopKatwijk.nl, Bibliotheek Katwijk, Katwijks Museum, Harmonie Katwijk, Stichting Kattekse Culturen, Genootschap Oud Rijnsburg, KuCo, Schilderscollectief Zwanenburg, Jongerencentrum Scum, Poppodium De Schuit en ruim honderd Katwijkse kunstenaars, fotografen, muzikanten, dj’s, dichters en artiesten.

Doe mee!
Wilt u graag meedoen met de Week van de Amateurkunst of heeft u leuke ideeën? Mail dan uw aanmelding, vraag of idee naar:  cultuur@welzijnskwartier.nl.

Written By: Arno Kattuk.nl