Expositie Pictura @ Overduin

De schildersvereniging Pictura exposeert van 12 augustus tot 14 oktober 2021 in verpleeghuis Topaz Overduin, Nachtegaallaan 5 in Katwijk.  Diverse nieuwe werken hangen in de gang naar het restaurant, dus gemakkelijk te bekijken.

Pictura exposeert jaarlijks, al ruim 50 jaar lang, met werken van amateurs, die in een eigen atelier tezamen kunnen werken. Er wordt gewerkt met verschillende technieken, zoals aquarel, olieverf, pastel of acryl. Op deze expositie zijn de verschillende technieken te zien. Er wordt geen les gegeven, de leden stimuleren en bekritiseren elkaar bij het schilderen.

Pictura heeft het genoegen om hiermee te laten zien wat ze in huis heeft aan schilderstalenten. Na een stille periode door Corona, zijn de leden weer actief aan de slag, met in achtneming van de regels rond Corona.

Binnen de vereniging is ruimte voor nieuwe leden.

Interesse?
Bel 06 40362212

Written By: Ingezonden