Koffiedrinken tussen Kunst

Woensdag 17 augustus van 10-12 uur. I.s.m.Stichting Gemiva-SVG, Het Raamwerk, Zonnebloem Rijnsburg en Welzijnskwartier

Op woensdag 17 augustus van 10.00-12.00 uur tonen jong en oud hun creatieve talenten tijdens een Koffie- en Kunstochtend in De Burgt. Zo maakt Roos prachtige kunstwerkjes met Diamondpainting: “Ik vind het zo leuk dat andere mensen kunnen zien hoe leuk deze hobby is. Je kunt er echt mooie dingen mee maken zoals kaarten en schilderijen.”

“Met Koffie en Kunst laten we de vaak verborgen talenten van jongeren zoals Roos en die van volwassenen schitteren. In Rijnsburg is zoveel talent aanwezig,’ vertelt Margreet Gillebaart van Wijkteam Rijnsburg Welzijnskwartier, die deze ochtend samen met Stichting Gemiva-SVG en Het Raamwerk organiseert. “Bezoekers kunnen van alles bekijken en ook kopen: zoals beelden van keramiek, quilts, grasgraveren, schilderijen, tekeningen, sieraden, hondenspeeltjes, kaarten, cadeauverpakkingen. Zonnebloem Rijnsburg doet ook mee met allerlei mooie spulletjes.

Creahoek en koffieterras

Voor kinderen is er een creahoek waar ze leuke kaartjes en hartjesknijpers kunnen maken. Op het koffieterras worden bezoekers getrakteerd op wat lekkers wat door cliënten van Wijkcentrum Binders is gemaakt. Alle reden om te komen dus! Toegang is gratis.

Voor meer informatie mail even met Margreet via margreetgillebaart@welzijnskwartier.nl of loop even binnen bij het kantoor van Welzijnskwartier in de Burgt.

Fotobijschrift: Roos Hoogervorst geniet volop van diamontpainting

Written By: Arno Kattuk.nl