16 september: Dwarspop @ De Schuit

Line-up compleet!

Dwarspop is een gratis festival met Katwijkse acts en bands ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van Kattuk.nl, we vieren dat de nieuwe Schuit 10 jaar bestaat en het is de afsluiting van de IkToon Katwijk Week van de Amateurkunst.

Vanaf 16:30 uur optredens op twee podia. Main stage: Shipwreck, Collapse, Laypeople, The Peterlees, Batwölf en als afsluiter Tijger Tijger. In ‘De Loods'(de kleine zaal) presenteren de volgende akoestische acts zich aan het publiek: The Dolomite Project, Johnny Ceesh, Troubled en Danny Ramirez.

In de grote zaal optredens van o.a. Shipwreck, Collapse, Batwölf, Laypeople, Johnny Ceesh, Tijger Tijger, The Peterlees en Danny Ramirez.

De presentatie is in handen van Richard Vink en Henk Kasius.

De Schuit is open vanaf 16:00 uur, toegang vanaf 13 jaar.

Meer over de IkToon Katwijk Week van de Amateurkunst is te vinden op www.iktoonkatwijk.nl

Written By: Arno Kattuk.nl