Een bekend sprookje in een nieuw jasje: ‘Rapunzel’

6 en 7 oktober 2023 speelt de jeugdgroep van Mimiek’s Theater de sprookjesachtige kindervoorstelling ‘Rapunzel’.

De spelers hebben er zin in. Na hard gerepeteerd te hebben het afgelopen jaar mogen ze bijna het podium weer op.

Diep in het bos, in een hoge toren groeit een meisje op met lang magisch haar. Ze heeft al jaren de wens om de toren te verlaten en de wereld te ontdekken, maar haar moeder vindt dat veel te gevaarlijk. Als er opeens een onverwachte gast bij haar in de toren staat, wordt haar leven compleet op zijn kop gezet.

‘Rapunzel’ is een komische familie voorstelling voor jong en oud! Een moderne versie van het klassieke sprookje. Aanbevolen voor kinderen vanaf 7 jaar. Kaartjes voor ‘Rapunzel’, het nieuwe stuk van de jeugdgroep, zijn vanaf nu te koop! Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

 

 

 

Written By: Arno Kattuk.nl