Expositie schilderclub Verfspat en wijkbewoners @ PMT

Verslag en foto’s van de expositie door schilderclub Verfspat en wijkbewoners in het PMT-gebouw

Elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur komen de leden van de schilderclub Verfspat bij elkaar. Magda, Linda, Roely, Len en Michelle. Dus het werd wel tijd voor een expositie.

Ze kozen voor een “artist at work” expositie. Op de dag dat ze normaal gesproken bij elkaar komen om te schilderen ging deze keer de deur open om hun werk te bewonderen. Maar tegelijkertijd waren ze ook zelf nog aan schilderen. Erna en Laura wonen in het Lichtpunt, in de buurt van PMT en kwamen graag mee exposeren. Van 16.00 tot 20.00 uur waren wijkbewoners welkom om de werken te bewonderen, een kopje koffie te drinken, en rond etenstijd was er ook soep met broodjes. Heel informeel allemaal, precies zoals de schilderclub het graag heeft. Gewoon gezellig creatief samen komen!

Bekijk de foto’s hieronder

Written By: Redactie