Beleef de Katwijkse Kunsten op IkToonKatwijk.nl

Terugblik Week van de Amateurkunst

Van 9 t/m 16 september deed creatief Katwijk weer in grote getalen mee met de IkToon Katwijk – Week van de Amateurkunst (WAK). 

We blikken terug op een fantastische week die begon zaterdag 9 september op het Doe Mee Festival op het Marktplein en eindigde zaterdag 16 september tijdens het Dwarspop Festival in De Schuit. In deze week hebben ruim 40 culturele organisaties en verenigingen, 20 bands en meer dan 100 individuele kunstenaars, fotografen, muzikanten en andere makers hun Kunsten getoond. In levende lijve voor honderden bezoekers tijdens optredens, festivals en exposities. En online voor duizenden bezoekers op de website IkToonKatwijk.nl.

De vrijwilligers van jongerenwebsite Kattuk.nl zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om alle foto’s, video, verslagen en audio uit te zoeken en op de website te plaatsen. Van mode en sieraden tot keramiek en schilderkunst. Van fotografie en graffiti tot cultureel erfgoed en klederdracht. Van dans en theater tot radioshows en podcasts. En van dichters en ensembles tot dj’s en rockbands. Dit en meer is allemaal te beleven op IkToonKatwijk.nl.

Op de website vind je onder andere:

-Video’s en foto’s van cultureel erfgoed
-Foto’s van schilderkunst en exposities in ‘Huizen van de Buurt’
-Informatie over kunstverenigingen en kunstenaars
-Video’s en verslagen van de Open Dagen door verenigingen
-Online exposities door Katwijkse kunstenaars en fotografen
-Concertregistraties van bandconcerten en dj’s
-Voordrachten en presentaties door Katwijkse dichters
-Modeshows en theater
-Video’s, foto’s en exposities van de voorgaande edities

Neem vooral een kijkje en laat je verrassen door de veelzijdige Kunsten die Katwijk rijk is.

Kijk voor de landelijke Kunsten ook op iktoon.nl.

Foto en nabewerking: Jaap Ouwehand

Written By: Arno Kattuk.nl