Geslaagde opvoering mini-musical parochie H. Augustinus

‘Wat ben ik trots op onze kleindochter als ik haar zo zie meezingen en -dansen bij deze musical?’, ‘Zo’n leuk initiatief voor de kinderen en ook een musical met een duidelijke boodschap voor ons allemaal!’, ‘Heb je die koppies van die kinderen gezien, dat pakken ze hen nooit meer af!’ en ‘Iedereen heeft een talent… een mooiere positieve boodschap kan je niet geven in deze roerige tijden’.

Zomaar vier reacties van bezoekers zondagmiddag 13 oktober aan de mini-musical ‘Spector – Het beste zit van binnen’ in de H. Joannes de Doperkerk in Katwijk. Een kleine tweehonderd bezoekers waren op deze opvoering afgekomen.

Een veertig kinderen, jongeren, van zeven tot achttien jaar van de parochie H. Augustinus, met kernen in Katwijk, Oegstgeest, Voorschoten en Wassenaar, waren zondagochtend om 8.30 uur begonnen met het instuderen en om 15.30 uur stonden ze ‘op de planken’ in de kerk. Wel 21 kinderen waren van kinderkoor De Vrolijke Noot uit Katwijk. Met liedtitels als ‘Doe wat je bent’, ‘De dingen die jij kan’, ‘Vallen om op te staan’ en ‘Wij hebben allemaal een naam’ werd de positieve boodschap van de talenten ook muzikaal met verve door de kinderen gebracht.

Met dank aan KOEMI uit Helmond voor de verzorging van de spelbegeleiding, het decor en professioneel licht en geluid werd het voor de veertig kinderen en toeschouwers een dag om nooit meer te vergeten. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Hieronder wat fotot’s/ Op de website www.joannesdedoper.nl kunt u in de rubrieken ‘Fotogalerij’ en ‘Filmpagina’ meer foto’s resp. filmpjes van de opvoering van deze parochiële mini-musical bekijken en alles (her)beleven!

Written By: Arno Kattuk.nl