Digitale Open Dag Muziekschool

Zaterdag 27 juni livestream optredens van 15.00 tot 18.00 uur

Het is lange tijd rustig geweest rondom de muziekschool maar dat betekent niet dat de Muziekschool stil heeft gezeten. Achter de schermen is iedereen druk bezig geweest met de zoomlessen en het maken van instructie filmpjes, waardoor leerlingen zoveel mogelijk hun lessen konden volgen.

Op 27 juni laten de leerlingen en docenten hun kunsten zien op de digitale open dag. De digitale open dag wordt georganiseerd in samenwerking met Welzijnskwartier en jongeren website Kattuk.nl. Deze digitale open dag is alleen online te volgen omdat het moeilijk is om in en rondom de muziekschool 1,5 meter afstand te houden. Op deze open dag zijn er van 15:00 tot 18:00 uur concerten van leerlingen en docenten online te volgen.

Het voorlopige programma voor 27 juni is:
1) Fluitekruid (dwarsfluit concert)
2) Rob Zondag, Marieke Remmelzwaal, Anneleen Nelemans (harpconcert)
3) Piano solo
4) The Base (popband)
5) Flautissimo (dwarsfluit ensemble)
6) Duo Dijkstra-Sporck (klarinet en piano)
7) Dynamite (popband)
8) Pianisten marathon/duet
9) Klarinettenensemble
10) Kinderorkest 

Alle concerten zijn live te volgen op de homepage van IkToonKatwijk.nl

 

Written By: Redactie