IkToon Theater – Mimiek’s Theater

Mimiek’s Theater, opgericht in 1982, is een toneelvereniging met leden en een bestuur. Daarnaast kent de vereniging donateurs. Per theaterseizoen brengen ze gemiddeld vijf verschillende producties uit, waarvan één besloten voorstelling door de JeugdSpelGroep. Mimiek’s Theater heeft haar verenigingsruimte in het Dorpshuis Valkenburg. De voorstellingen vinden daar ook plaats, in de Theaterzaal.

Mimiek’s Theater heeft als toneelvereniging een (groeiende) groep vaste bezoekers. Een groot deel van hen draagt de vereniging een warm hart toe en is donateur. Wilt u ook deze vereniging steunen? Dat kan voor € 10,00 per jaar. Als donateur wordt u op de hoogte gehouden van de producties en krijgt u een flinke korting op de toegangsprijs. Voor meer informatie, ga naar https://mimiekstheater.nl/ en bekijk de onderstaande video.

Geïnteresseerd om bij deze vereniging te komen spelen? Neem dan contact op met de secretaris van de toneelvereniging.

Written By: Redactie