Online open dag Muziekschool ‘Into the Woods’

27 juni van 15-18 uur Livestream optredens solomuzikanten, orkesten, bands en meer…

Het is lange tijd rustig geweest rondom de Muziekschool maar dat betekent niet dat wij stil hebben gezeten. Achter de schermen is iedereen druk bezig geweest met zoomlessen en het maken van instructie filmpjes, waardoor leerlingen zoveel mogelijk hun lessen konden volgen.

Op 27 Juni laten de leerlingen en docenten hun kunsten zien op de digitale open dag. De digitale open dag wordt georganiseerd in samenwerking met Kattuk.nl en valt in de week van de amateurkunst. Deze digitale open dag is alleen online te volgen omdat het moeilijk is om in en rondom de muziekschool 1,5 meter afstand te houden.

Op deze open dag zijn er van 15:00 tot 18:00 concerten van leerlingen en docenten online te volgen.

Het voorlopige programma voor 27 Juni is:

1) Fluitekruid (dwarsfluit concert)
2) Rob Zondag, Marieke Remmelzwaal, Anneleen Nelemans (harp concert)
3) Piano solo
4) The Base (popband)
5) Flautissimo (dwarsfluit ensemble)
6) Duo Dijkstra-Sporck (klarinet en piano)
7) Dynamite (popband)
8) Pianisten marathon/duet
9) Klarinettenensemble
10) Kinderorkest

Buiten deze concerten die je online kan volgen is er ook nog een pagina gemaakt op de website met filmpjes van de docenten, een digitale rondleiding door de muziekschool en een welkomstwoord van onze nieuwe interim directeur Vincent Schouten.

De online dag is geheel te volgen op www.muziekschoolkatwijk.nl/opendag en hier op Kattuk.fm bij IkToonKatwijk.nl

Facebook Event

Written By: Redactie