IkToon Muziek – Harmonie Katwijk

Op zoek naar een gezellige muziekvereniging? Word lid van Harmonie Katwijk! 

Muziekvereniging Harmonie Katwijk is een begrip in Katwijk met haar themaconcerten en concerten voor speciale gelegenheden in de regio. De concerten van “de Harmonie” hebben een verrassend programma waarbij regelmatig wordt gewerkt met licht -en geluidseffecten en beeldmateriaal. Een groot en aansprekend muziekrepertoire en volle zalen zijn dé kenmerken van Harmonie Katwijk. De vereniging bestaat uit diverse orkesten: het Grote Orkest, het opleidingsorkest de Aspiranten, het startersorkest de Kleine Harmonie, Harmonie Kids voor de echt jonge beginnende muzikant en Pietenband Wild Geraas.

Mensen laten ontspannen en genieten van muziek. Daarvoor staat Harmonie Katwijk. Muziek verbindt, niet alleen de leden van de muziekvereniging, maar ook publiek en andere betrokkenen. Iedereen kan daaraan bijdragen. Als vriend, donateur of (sub-) sponsor zorgt u ervoor dat de muziekvereniging haar ambities kan blijven realiseren. Wil je de vereniging ook op een manier steunen? Klik dan HIER. Voor meer informatie over de vereniging kan je https://www.harmoniekatwijk.nl/ en hun Facebook pagina bezoeken.

Amateurmuzikanten van de Harmonie Katwijk geven regelmatig optredens in een van de concertlocaties in Katwijk. Op vrijdag 12 april 2019 was er ook zo’n moment: het Voorjaarsconcert in de Ontmoetingskerk. Voor de pauze was KLM orkest te gast, na de pauze gaf het Groot Orkest een optreden. Het voorjaarsconcert van de Harmonie Katwijk is traditiegetrouw een muzikale terugblik op het klassieke nieuwjaarsconcert en een vooruitblik op het zomerseizoen. Diverse klassieke werken van het Nieuwjaarsconcert stonden op het programma, evenals zomerse hits van de aanstaande buitenoptredens. Geniet nog even na met deze opname van het Groot Orkest van de Harmonie Katwijk.

Written By: Redactie