IkToon Kunst – Graffiti

Foto’s Graffiti Katwijk van de jaren 80 tot nu 

Katwijk kent een rijke graffiti traditie die teruggaat tot midden jaren tachtig. Bekijk hieronder vast wat foto’s. Binnenkort vind je hier interviews, een foto en videoverslag van de graffiti-showcase en volgen er nog veel meer foto’s.

Klik HIER voor foto’s door de jaren heen in het archief van Kattuk.nl. Wall of Fame (graffitimuur). 2020

Peace, Unity, Love and Havin Fun: Graffitiproject Hoorneslaan

Met man en macht is gewerkt aan een gigantische muurschildering over de hele breedte van een sloopflat aan de Hoorneslaan (met dank aan Dunavie) met het oldskool HipHop motto: ‘Peace, Unity, Love and Havin Fun’, naar een nummer van Afrika Bambaataa & James Brown. Het ontwerp is gemaakt door de ervaren Katwijkse graffiti-kunstenaar Hugo van der Plas en hij is bijgestaan door lokale graffiti-artiesten van het project Ga Legaal, die elk een gedeelte van de tekst voor hun rekening hebben genomen. kinderen uit de buurt hebben in workshops geholpen het kunstwerk af te maken.

Hier nog veel meer foto’s van de Flat Hoorneslaan

Onder Roversbrug. September 2018. Artiest onbekend

Heb jij ook graffiti-foto’s?

mail ze (of wetransfer) naar info@kattuk.nl!

 

Written By: Redactie