Coronalied gezongen door Kinderkoor De Vrolijke Noot

De Vrolijke Noot zingt Coronalied 

Sinds de basisschoolkinderen op maandag 11 mei weer naar school mochten, was er voor kinderkoor De Vrolijke Noot ook weer de mogelijkheid om te gaan zingen. O, wat hadden de kinderen het zingen gemist! En o wat boffen zij, dat zij wél mogen zingen met elkaar op anderhalve meter afstand van de volwassenen. Dus in deze moeilijke tijden werd er gelijk een speciaal geschreven Coronalied ingestudeerd! Zingen in het grote trappenhuis van de school De Horizon als één grote familie Von Trapp uit die zeer bekende musical.

Coronalied voor wie het wil horen
Kijk, luister, geniet en lees mee en laat maar weten wat je ervan vindt. Het lied is te beluisteren op YouTube, maar ook op de Facebook pagina van kinderkoor De Vrolijke Noot.

Door Corona in ons leven
staat de wereld op zijn kop.
Maar we willen niet opgeven
ook al ben je soms doodop.
Alles is ineens heel anders,
niemand geef je meer een hand
en houd daarom dus afstand

Refrein:
Morgen zal het beter zijn.
Zal de zon je strelen.
Zal de wereld weer een speeltuin zijn
en kun je rustig spelen.

Mensen in de zorg tezamen
werken keihard dag en nacht.
’t Is een strijd tegen het virus,
wie had dat ooit verwacht.
Vele mensen zijn getroffen,
zijn verdrietig dit moment
door ziekte of faillissement

Maar wij kunnen allen helpen
door te kijken om ons heen.
Zie je mensen heel verdrietig
kom in actie dan meteen.
Zet je open voor diegenen
strooi wat liefde om je heen.
Een mooi gebaar voor iedereen!

De Vrolijke Noot in beeld
Voor meer informatie over dit Katwijkse kinderkoor zie hun Facebookpagina ‘Kinderkoor De Vrolijke Noot’ en de website www.devrolijkenoot.be. Wanneer ze weer in de kerk van de parochiekern van de H. Joannes de Doper in Katwijk mogen gaan zingen, is absoluut nog niet duidelijk. Daarom des te leuker voor deze enthousiaste kinderen om elke donderdagmiddag na schooltijd te blijven oefenen in de Willibrordhal van RKBS de Horizon.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Agnes Bol, oprichtster en dirigent van dit kinderkoor De Vrolijke Noot van parochiekern van de H. Joannes de Doper. Zij is bereikbaar op 06-26400992 en / of agnesbol@live.nl.

Written By: Redactie