DJ-mixen DJ Marathon online!

Het heeft even geduurd, maar hier zijn ze dan!

De DJ-mixen van de 24 uurs DJ-Marathon. Vier delen van in totaal bijna 24 uur luisterplezier.

Van vrijwel alle DJ’s de volledige mix. Soms missen wat minuten vanwege wisselen batterijen en/of geheugenkaartje. De mixen van Effused en Estaloca staan er helaas (nog) niet tussen. Die hebben nog een extra edit nodig (want ze clippen).

Sjon de Mol was er bij voor het maken van de foto’s. Klik HIER voor al zijn foto’s

Deel 1 – 5 uur non-stop met: Sebastos (House), Mystica (Latin House), DJ Mike K (Oldschool/TechHouse), Viktor Gambon (Techno), Double Six (Bigroom/Electro)

Deel 2 – 7 uur non-stop met: Alex Pret (Early Hardstyle), Ronald Chen (Oldschool/Early Hardcore), Christo (House), Vociferous (Hardcore), Chronic Distortion (Hardstyle), DJ Joey (Bigroom), Jaimy Lorenzo (Techno)

Deel 3 – 7 uur non-stop met: 120db DJ Team (100% vinyl: Rave, UK Hardcore, Drum & Bass, Tekno), DJ Martiens (Party, Apres Ski, FeestDJ), tobie (Techno/Tech-House/Nu-Disco), DJ Bass (100% vinyl: Oldschool), Imthox (Hardstyle), Moombax (Moombahton)

Deel 4 – ruim 2,5 uur hardstyle met: MazHero, Cic3ro, Aerials

Written By: Redactie