23 juni: Open Podium voor niet alledaagse muziek @ Scum

Nog plek voor enkele acts!

Tijdens de Week van de Amateurkunst bieden we een podium aan alle Katwijkse Kunsten, ook de niet alledaagse. Waren we eerst nog van plan om op woensdag 23 juni lokale rockcoverbands te laten spelen, enkele afzeggingen hebben ons op een ander idee gebracht. Een Open Podium voor niet alledaagse muziek. Juist ja, precies het tegenovergestelde.

Denk…Noise, ambient, spoken word, mondharp, rare maatsoorten en toonladders gebracht door muurbloempjes en zuchtmeisjes. U weet wel.

Voel je je aangesproken?
Meld je act dan aan via cultuur@welzijnskwartier.nl. Liefst vergezeld van een korte bio en een leuke foto. Er staat een volledige backline, dus het is plug and play.

Het doet ons deugt te kunnen melden dat we de eerste twee artiesten al vast hebben weten te leggen. Namelijk J. Guijt en Stijlloos Niemand.

J. Guijt
Peach Boy is het pseudoniem van de 20 jarige singer-songwriter Jens Guijt, onder deze naam maakt hij korte (vaak) melancholieke lo-fi liedjes op de akoestische gitaar. De vier nummers op zijn aankomende eerste EP zijn geschreven in de afgelopen twee jaar en vormen samen een ode aan adolescente onrust, eenzaamheid en queer gevoelens.

Stijlloos Niemand
Vink spreekt Spoken Word onder begeleiding van ambient/drone/noise door Berend Francken. Met als thema: “maar wat als het waar is?” Een levensbeschouwelijke visie vanuit het christen nihilisme.

De optredens zijn op 23 juni vanaf 20 uur live te volgen via de homepage hier op IkToonKatwijk.nl.

 

Written By: Arno Kattuk.nl