26 juni: Music Showcase @ Scum

Jonge DJ/producers, rappers en muzikanten showen hun skills op Muzikale Open Dag

Op de Open Dag van 13:00-16:00 uur geven jonge vrijwilligers en muzikanten een rondleiding door de nieuwe studio, verzorgen diverse workshops, draaien de jaarlijkse DJ marathon en laten je kennismaken met het bandproject.

In jongerencentrum Scum zijn tientallen jongeren wekelijks bezig met hun passie voor muziek. Ze spelen in bandjes, draaien als DJ, zijn producer en/of zijn in de studio te vinden om een nieuwe (rap)track op te nemen.

Door intensieve samenwerking tussen Scum, Welzijnskwartier en Kattuk.nl (muziekplatform Kattuk.fm) is, samen met de jongeren, een breed aanbod aan muzikale activiteiten gecreëerd waar voor iedereen wat te vinden is. Van wekelijks mixjes draaien in het DJ & Producers Café tot radio- en podcasts opnemen voor Kattuk.FM en van band livestreams en fotoshoots tot hiphoptracks opnemen in de nieuwe studio, dit en meer komt allemaal aan bod.

Ben je benieuwd waar de jongeren allemaal mee bezig zijn en/of wil je zelf ook meedoen?
Kom dan gezellig langs bij Scum aan de Noordduinseweg in Katwijk. Alle activiteiten zijn volledig coronaproof!

Om alvast een indruk te geven, hieronder een selectie foto’s van de diverse Muziekprojecten voor jongeren in Scum.

Written By: Arno Kattuk.nl