Creakids Tekenclub

CREAKIDS Tekenclub is een vrijplaats voor creativiteit, fantasie en ontdekkend leren! Kinderen en tieners houden ervan om soms lekker buiten de lijntjes te kleuren, te experimenteren en vies te worden. En dat mag bij Creakids! Aan de slag met verf, krijt en allerlei materialen. En dan blijkt dat elk kind stiekem een kunstenaar kan zijn! In het atelier leert kunstenaar Marleen Dijkdrent de kids tekenen, schilderen en kunst maken.

Elke week is er een ander thema, zoals portretschilderen of werken met pastel. Creakids organiseert creatieve workshops, zoals tijdens cultuurevenementen, de bibliotheek en kinderpartijtjes. Elke zaterdag is er Tekenclub 10+ in het atelier, van 16:00 – 17:30 uur. En op woensdag is er Tekenclub 8+ in het atelier, van 16:00 – 17:30 uur. Interesse? Meer informatie op www.in-kleur.nl

Bekijk hieronder de video’s!

 

Written By: Claire Verhulst