22 juni: DJ/producers en MC showen skills @ Livestream Scum

Op dinsdagavond 22 juni vanaf 19 uur showen diverse DJ/Producers en MC Chrisz hun skills tijdens de livestream vanuit Scum. O.a. DJ Double Six, Christo en Imthox b2b Estaloca draaien DJ-sets met alleen maar eigen tracks. De meeste tracks zijn opgenomen en afgemixt in de nieuwe studio van Scum.

MC Chrisz
MC Chrisz timmert hard aan de weg. Onlangs kwam zijn track met clip ‘Bunkerrave’ uit die enorm goed is ontvangen. Op 24 juni komt zijn volgende track uit: ‘Schijt aan de buren’. MC Chrisz bijt dinsdag de spits af met een setje van 15 minuten.

Check de clip van Bunkerrave hieronder:

DJ Double Six
Yorrick is een vaste wekelijkse bezoeker van het DJ and Producers Cafe. Onlangs is ook hij begonnen met het produceren van eigen tracks, zoveel zelfs dat hij met gemak 45 minuten vol draait met eigen werk. De meeste tracks zijn uplifting house en EDM met een incidenteel uitstapje naar techno.

Check zijn showcase eerder dit jaar voor Kattuk.fm hieronder:

Christo (update Christo zegt net af, geveld door griep, beterschap gast)
Christo dropt vrijwel wekelijks nieuwe tracks en ideeën in de DJ app. Onlangs is zijn Deephouse track ‘I think is Love’ uitgebracht door Yeiskomp Records. Verwacht een lekkere bassheavy set met Deephouse, EDM, bass en de nodige edits.

Imthox b2b Estaloca
Imthox is een jonge veelbelovende Hardstyle producer die onlangs een internationale remix van Akkros records heeft gewonnen. Hij heeft nog niet voldoende eigen werk om een hele set te draaien daarom gaat hij back 2 back met oude rot in het vak Roy, ook wel bekend als Estaloca. Roy heeft ondertussen talloze Hardstyle klappers op zijn naam staan dus verwacht een knaller van een set.

 

Written By: Arno Kattuk.nl