Inzendingen fotowedstrijd – Categorie Hobby & tot 18 jaar

Bekijk hieronder de foto’s die ingezonden zijn in categorie: Hobby! We zijn blij met iedereen die een prachtige foto heeft ingezonden. In de loop van donderdagavond wordt de winnaar bekend gemaakt hier op iktoonkatwijk.nl

Foto A: Deze foto is met opzet met tegenlicht gemaakt voor een fraai effect. Deze foto is vorig jaar genomen in augustus op het Katwijkse strand – Anny de Jong

Foto B: Zon, zee en strand en niet te vergeten een beetje wind – Arie van der Plas

Foto C: Deze foto is genomen op 21 januari j.l. op het Katwijkse st­rand.
Heeeeel veel wind maar een frisse neus – B H de Jong

Foto D: Eindelijk weer op een terras mogen zitten, wat was ik blij!! – Elly Baars

Foto E: Deze foto is gemaakt op 1 augustus 2020 bij de Uitwatering. Ik heb als weerfotograaf een glazen bol aangeschaft, die het op foto’s het goed doet en er iets bijzonders van maakt. Zonsopkomst en ondergangen verdienen mijn voorkeur – Gieny Westra

Foto F: Gemaakt door Hans uit Rijnsburg.

Foto G: De foto is genomen op 12-05-2020 in Katwijk – Hennie Kasteel

Foto H: Ik heb deze gemaakt tijdens een wandeling op 31 maart jl. vanaf de Cantineweg door de Katwijkse Zuidduinen. Het is een Brede Wielwebspin, lekker chillend in het avondzonnetje op het door schapenvacht omwikkeld prikkeldraad. Prachtig gebied, hele jaar door ? – Ineke Cazemier

Foto I: Zonsondergang Katwijk, op de boulevard Katwijk – Jan Kasteel van Tol

Foto J: Deze foto maakte ik op een strand in Katwijk op 18 december 2020 in de middag. Ik nam deze foto omdat ik het prachtige landschap van het strand en de duinen wilde vastleggen en ik dacht dat de prikkeldraadomheining er erg cool uit zou zien – Logan Cory

Foto K: Ik ben Marian Pronk, ik ben 19 jaar en fotografeer nu drie jaar als hobby. De foto is vorig jaar in de lente genomen op het Katwijkse strand. Ik was met mijn familie op het strand om lekker uit te waaien en ben toen spontaan met mijn camera foto’s gaan maken. Op de foto zie je mijn ouders hand in hand lopen richting de zee – Marian Pronk

Foto L: Deze foto is gemaakt door  op 31 januari 2021 om 12:05 op Katwijk strand – Marion Lohuis

Foto M: Ondergaande zon boven eind strekdam noordzijde van de uitwatering Katwijk – Michael van der Plas

Foto N: Deze foto is twee/drie weken geleden gemaakt op het Katwijkse strand. Het koppel op de foto gaat over twee weken trouwen en zijn gek op hun hondje Nuna – Patricia Pronk

Foto O: Zonsondergang op het strand van Katwijk – Peter Duijndam

Foto P: Dit is één van mijn lievelingsfoto’s. Het is opgenomen in Katwijk op strand in januari 2017. Mijn man en ik wandelen graag langs de kust en genieten van de natuur – Tina Luhmann

Foto Q: Genieten van een prachtige zomerse avond aan het strand van Katwijk. De foto is genomen op woensdag 9 juni – Wim Guijt

Foto R: Mijn vader heeft geen ervaring met fotograferen. Maar op 15 januari 2020 ging hij een stukje wandelen langs de buitenwatering, en ineens stuurde hij deze mooie foto in de gezinsgroepsapp. Hij is in juli jarig, en het lijkt me leuk om hem te mogen verrassen met deze foto. Hij weet ook niet dat ik deze foto instuur – Sabine Haasnoot

Written By: Claire Verhulst