Vanavond: Open Podium voor niet alledaagse muziek @ Scum

23 juni vanaf 20 uur met achtereenvolgens Peach Boy, Brought Beneath, Them Novelists (The AcoustiCvlt Sessions) en Stijlloos Niemand

Ook niet alledaagse muziek krijgt een kans tijdens IkToon Katwijk. Verwacht een avond vol verrassingen

J. Guijt
Peach Boy is het pseudoniem van de 20 jarige singer-songwriter Jens Guijt, onder deze naam maakt hij korte (vaak) melancholieke lo-fi liedjes op de akoestische gitaar. De vier nummers op zijn aankomende eerste EP zijn geschreven in de afgelopen twee jaar en vormen samen een ode aan adolescente onrust, eenzaamheid en queer gevoelens.

Brought Beneath
Jonge Metalband van het bandproject van Scum. Staan daar elke dinsdagavond lekker te knallen en zijn nu klaar voor hun eerste optreden. Schijnt snoeihard te zijn.

Them Novelists (The AcoustiCvlt Sessions)
Het electro- extravaganza spektakel maar dan unplugged!

Verwacht zwoele vertolkingen van je favoriete hits en zorg dat je een doosje tissues naast je hebt staan want er gaat gehuild worden (of meer)…

Steek de kaarsen maar aan, glijd in je kamerjas of lingeriesetje en geniet van een hete zomeravond met The AcoustiCvlt Sessions verzorgd door Them Novelists.

 

Stijlloos Niemand
Vink spreekt Spoken Word onder begeleiding van ambient/drone/noise door Berend Francken. Met als thema: “maar wat als het waar is?” Een levensbeschouwelijke visie vanuit het christen nihilisme.

De optredens zijn op 23 juni vanaf 20 uur live te volgen via de homepage hier op IkToonKatwijk.nl.

 

Written By: Arno Kattuk.nl