Schuit Band Night @ Scum

Johnny Ceesh, Hulldown, Tijger Tijger and Friends, Warhertz en Danny Ramirez spelen een Schuit bandavond in Scum. Vraag asjeblieft niet waarom.

Vanaf 20 uur Livestream op de homepage van IkToonKatwijk.nl en Kattuk.fm!

Hulldown
Voormalig muziekschool band speelt tegenwoordig fijne Jazzfunk met stuk voor stuk uitstekende instrumentalisten die als band op wonderbaarlijke wijze bij elkaar komen.

Tijger Tijger and Friends
De originele Tijgers Leo en Martin hebben vrienden. Friends. En die kunnen ook een aardig moppie muziek spelen. Tijger Tijger and Friends dus.  Speciaal voor de gelegenheid spelen ze eigen werk van de Tijgers, covers van o.a. Nirvana en waarschijnlijk komt er ook een onverwacht Rudolfs nummertje voorbij.

Johnny Ceesh
Tussen de optredens op het hoofdpodium door speelt singer-songwriter en fervent Lowlands camping gitarist Cees Zwanenburg als Johnny Ceesh diverse Johnny Cash covers.

Danny Ramirez
Danny Ramirez speelt outlaw folk, met eigen werk en misschien een cover van Glenn Danzig/Johnny Cash.

Danny Ramirez heeft onder meer opgetreden in Tivoli (Utrecht) met Amigo The Devil, Scum en Little Devil (Tilburg) met Joe Buck Yourself (Hank Williams III-bassist), Roots Festival (Meppel), Duitsland, Frankrijk en Finland, en allerlei cafés en zalen in de regio, waaronder de Schuit, Roskam, Bonte Kraai, DunBar, Lazaru’s, Qbus, Vrijplaats Leiden en De 2 Wezen.

Warhertz
Als headliner van de avond staat Warhertz op het podium. Warhertz is de creatie van gitarist Yvo van der Laan, drummer Luuk de Haar en bassist Willem Kuijt. De band, die ergens tussen Katwijk en Rijnsburg opgericht is, heeft een genre dat volgens Yvo lastig te omschrijven is. Waar de meeste Katwijkse bands wat aanrommelen met cover-nummers zoals ‘’Born To Be Wild’’ en ‘’Smoke On The Water, bestaat de line-up van Warhertz uit inmiddels uitgebrachte eigen nummers zoals ‘’Get’s You’’ en het eigentijdse ‘’Covid’’.

Na een lange tijd oefenen zonder optredens, vinden de bandleden het intussen hoogste tijd voor een fuif.

Programma (ovb)
20:00-20:45 – Hulldown (hoofdpodium)
20:45-21:00 – Johnny Ceesh (zijpodium)
21:00-21:45 – Tijger Tijger and Friends (hoofpodium)
21:45-22:00 – Johnny Ceesh (zijpodium)
22:00-22:30 – Warhertz (hoofdpodium)
22:30-22:45 –  Danny Ramirez (zijpodium)
22:45-23:15 – Warhertz (hoofdpodium)
23:15 -EINDE Danny Ramirez (zijpodium)

 

Written By: Arno Kattuk.nl