Doe Mee! Expo concertfotografie

Katwijkse concertfotografen opgelet! Stuur je mooiste drie concert- of feestfoto’s in dan maken wij er een mooie expositie van, online EN offline.

Concert- en feestfotografie is een vak apart. Zie met al die springende muzikanten, lichtshows, rook en lasers maar eens mooie strakke en duidelijke plaatjes te schieten. Ondertussen met een half oog het hossende publiek en bierdouches zien te ontwijken om je apparatuur te beschermen. Met recht een vak apart met de nodige risico’s.

Toch zijn er in Katwijk aardig wat fotografen die hier week in week uit op een hoog niveau mee bezig zijn. Om deze fotografen een podium te bieden maken we een online en offline foto-expositie van hun beste werk tijdens de IkToon Katwijk Week van de Amateurkunst van 17 t/m 24 september.

De opdracht:
Doe mee met de expositie concert/festival en feestfotografie en stuur maximaal drie foto’s in, in hoge resolutie. Deze foto’s zijn gemaakt op een concert, festival of feest in Katwijk. Graag insturen met wat achtergrond informatie: wie ben je, waar en wanneer is de foto genomen en wie staan er op. Als je er ook bij wilt vermelden hoelang je al met concertfotografie bezig bent en welke camera’s, lenzen, apparatuur en software je gebruikt zou het helemaal mooi zijn.

Inzendingen graag voor 19 september mailen naar cultuur@welzijnskwartier.nl. Grote bestanden liefst via Wetransfer.

De foto’s worden vanaf 19 september online getoond op IkToon Katwijk en Kattuk.FM en een selectie van de inzendingen wordt op A3 formaat afgedrukt en tentoongesteld tijdens de Muzikale Open Dag op 24 september in Scum. Na afloop krijg je de afdrukken van de foto’s mee.

Om inspiratie op te doen vind je hieronder alvast wat mooie foto’s uit de foto-archieven van IkToon Katwijk, Kattuk.nl en Kattuk.fm.

Fotograaf: Dirk Schaap. Band: Delusional

Fotograaf: Leendert Kasius Feest: SKA Oud en NIeuw

Fotograaf: Leendert Kasius. Band: Cover the Cage in Scum

Fotograaf: Sjon de Mol DJ Estaloca, DJ Marathon Scum

Fotograaf: Jaap Ouwehand Festival: Moods in the Woods

 

 

 

 

 

 

Written By: Arno Kattuk.nl