Zeezangdienst Oude kerk Katwijk

Op DV zaterdag 24 september vindt in de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk de traditionele Zeezangdienst plaats. De avond word georganiseerd door de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk. Aanvang 19.30 uur.

Op deze avond zal naast de Mannenzanggroep Sion ook de Urker Mannenzangvereniging Onger-Oens haar bijdrage leven. Natuurlijk is er ook veel samenzang van koren en bezoekers. De Mannenzanggroep Sion staat onder leiding van Leo Meijvogel terwijl Juri van den Berg Onger-Oens leidt. De organist is Dirk van Duijvenbode. De meditatie wordt verzorgd door Ds. G. van Zanden uit Katwijk. Toegang vrij, maar er is uiteraard een collecte. Deze collecte is bestemd voor het Life Line project van World Servants in Ghana. Kansarme meisjes leren een vak waarmee ze een bestaan op kunnen bouwen. (Graag collectegeld contant meenemen!)

Thema: “Komt looft den Heere!”.

Written By: Ingezonden