Zaterdag: Make some Noise @ Scum

Jonge DJ/producers, rappers en muzikanten showen hun skills op Muzikale Open Dag op 24 september

In jongerencentrum Scum zijn wekelijks tientallen jongeren bezig met hun passie voor muziek. Ze spelen in bandjes, draaien als DJ, zingen, zijn producer en/of zijn in de professionele opnamestudio te vinden om een nieuwe (rap)track op te nemen.

Op zaterdag 24 september van 13:00-17:00 uur showen deze jonge muzikanten hun skills en verzorgen ze diverse workshops en presentaties, draaien de jaarlijkse DJ marathon, geven rondleidingen door de opnamestudio, en laten je kennismaken met het bandproject. Er is de mogelijkheid om zelf muziek en zang op te nemen, dance tracks te maken, workshops te volgen, mee te werken met fotoshoots en livestreams en nog veel meer.

Door intensieve samenwerking tussen Scum, Welzijnskwartier en Kattuk.fm (het muziekplatform van Kattuk.nl) is, samen met de jongeren, een breed aanbod aan muzikale activiteiten gecreëerd waar voor iedereen wat te vinden is. Van wekelijks mixjes draaien in het DJ & Producers Café tot radioshows en podcasts opnemen voor Kattuk.FM en van bandcoaching, livestreams en fotoshoots tot hiphoptracks opnemen in de nieuwe studio. Dit en meer komt allemaal aan bod tijdens de muzikale open dag in Scum.

De jaarlijkse DJ-Marathon start op 24 september al om 10 uur ’s ochtends en gaat 24 uur door tot 10 uur de volgende ochtend. 24 Katwijkse DJ’s laten horen wat ze in huis hebben. Alle stijlen komen aan bod, van EDM via House naar Techno en via Rave en Drum and Bass naar Hardcore en Hardstyle. De livestream is te volgen via de homepage van www.kattuk.fm en van 13:00 tot-17:00 uur is de Marathon ook toegankelijk voor publiek.

Ben je benieuwd waar de jongeren allemaal mee bezig zijn? Of wil je zelf ook herrie komen trappen? Kom dan gezellig langs bij Scum aan de Noordduinseweg 3 in Katwijk.

Meer info en een uitgebreide beschrijving van alle muzikale activiteiten, de DJ-Marathon en de deelnemers is te vinden op www.kattuk.fm

Written By: Ingezonden