24 Hours DJ Marathon smaakt naar meer!

UPDATE: Klik HIER om de DJ mixen terug te luisteren

Het zit er weer op! 24 Katwijkse DJ’s hebben 24 uur achter elkaar gedraaid in Scum. Van Techno, House en Drum and Bass tot EDM, Hardstyle en 80-ies zo’n beetje alle stijlen kwamen voorbij. Er werd gedanst, gelachen en vooral veel van elkaar geleerd. De ’tips and tricks‘ vlogen je letterlijk om de oren.

De Livestreams op Mixcloud en Twitch zijn door zo’n 250 kijkers live bekeken en ondertussen staat de teller al richting de 1000 kijkers. Alle deelnemers, vrijwilligers, kijkers en bezoekers waren het erover eens: het was enorm gaaf en dit gaan we vaker doen!

De Livestream is tot en met zaterdag 8 oktober hieronder te bekijken. Sommige delen zijn gemute vanwege auteursrechten claims, maar deze kan je gewoon doorspoelen. In de weken na de marathon zijn alle mixen terug te luisteren op het Mixcloud kanaal van Kattuk.FM!

De eerste foto’s en reacties op socials vind je onder de video

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door een_mafkees (@robin_kraay)

 

Written By: Arno Kattuk.nl