Welkom op IkToon Katwijk

Katwijk doet van 9 t/m 16 september met IkToon Katwijk weer mee met de Week van de Amateurkunst (WAK). De WAK is een landelijk initiatief waar de amateurkunst extra wordt belicht en kunstenaars en verenigingen zich kunnen presenteren.

Dit jaar is er weer de mogelijkheid om de Katwijkse Kunsten in levenden lijve te ervaren. Om te beginnen tijdens de officiële opening van IkToon Katwijk tijdens het DoeMee Festival op zaterdag 9 september van 10-16 uur op het Marktplein in Katwijk aan Zee. We zoeken nog deelnemers, meer info onderaan dit bericht!

Op het DoeMee Festival gaan een groot aantal kunstenaars, muzikanten en verenigingen zich presenteren aan het Katwijkse publiek. Verwacht diverse optredens, leuke activiteiten, workshops en meer. Daarnaast presenteren deze en andere verenigingen zich tijdens het festival op een uitgebreide verenigingsmarkt met meer dan 30 marktkramen. Reden genoeg om een kijkje te komen nemen!

Op de website van IkToonKatwijk.nl vind je de komende weken verder:

-Het programma van het DoeMee Festival
-Het programma van IkToon Katwijk
-Video’s, foto’s en exposities van de voorgaande edities
-Online workshops
-Presentaties en TED-Talks
-Livestreams en video’s van concerten en dj’s
-Video’s van optredens verenigingen en lokale dichters
-Online foto-exposities door Katwijkse fotografen en kunstenaars
-Digitale tours door musea

Hou de site goed in de gaten, er volgen dagelijks updates.

De organisatie van IkToon Katwijk en de Week van de Amateurkunst is in handen van Welzijnskwartier in opdracht van de Gemeente Katwijk.  Jongerenwebsite Kattuk.nl en het muziekplatform Kattuk.fm verzorgen de jongerenprogrammering en de techniek van de livestreams en optredens.

Doe mee!
Wilt u graag meedoen met de Week van de Amateurkunst of heeft u leuke ideeën?
Mail dan uw aanmelding, vraag of idee naar:  cultuur@welzijnskwartier.nl.

 

Written By: Arno Kattuk.nl