Expositie “HoeZee?!”- Kunst in de Redschuur

Dinsdag 8 t/m zaterdag 19 augustus van 13-17 en 19-21 uur Expositie KuCo: “HoeZee?!” @ De Oude Redschuur

Van dinsdag 8 tot en met zaterdag 19 augustus is “De Oude Redschuur” in Katwijk aan Zee gevuld met allerlei vormen van kunst. 

Vijfentwintig leden van het regionale KunstenaarsCollectief KuCo laten bijzonder werk zien op een bijzondere locatie. De kunstvormen zijn diverse; schilderijen, foto’s, mozaïek, glaswerk, beelden, sieraden, schelpencreaties en “second life art”. Leuk om te zien en natuurlijk zijn alle kunstwerken te koop. Van een leuk vaasje voor op tafel tot schilderij boven de tafel en van sieraad voor om uw hals tot sieraad voor op uw kast.

Als overkoepelend thema hebben de kustenaars gekozen voor “HoeZee?!”.

HoeZee?! staat zowel voor “Hoera!” als voor “Hoe gaat het met onze zee?”. Mede door de bijzondere expositielocatie, namelijk De Oude Redschuur in Katwijk aan Zee, is voor deze titel gekozen.

Van dinsdag 8 tot en met zaterdag 19 augustus ’s middags tussen 13 en 17 uur en ’s avonds tussen 19 en 21 uur bent u van harte welkom om deze bijzondere expositie van KunstenaarsCollectief KuCo (www.KuCo.nl) te bezoeken.

Van schilderijen tot beelden en van mozaïek tot sieraden, alles is te bewonderen en te koop.

Schilderijen van boten op Zee. Strandgezichten bij mooi weer en bij storm. Het Katwijk van toen en nu. Jong en oud op het strand, een strandstoel en de Oude Kerk. Of iets heel anders: kleurrijke verstilde druppels die in water vallen. Maar dit is slechts de beschrijving van een klein deel van de hangende werken.

Want ook te zien is een golf gevangen in steen, en de kleur van water in de vorm van een hanger aan een ketting. En wat dacht u van de bloempot die van schelpen is gemaakt? Of een strandhuisje met Nijntje. Voor kunstliefhebbers van alle leeftijden is heel veel leuks te zien op deze bijzondere expositie van kunstenaars uit Katwijk en omgeving.

De Oude Redschuur is een bijzondere locatie die momenteel beheerd wordt door CoastBusters. Zij hebben ook de Limes Bubble Barrier mogelijk gemaakt. Deze voorkomt dat zwerfafval via de Rijn in zee terecht komt. CoastBusters heeft in De Oude Redschuur hierover een interessante expositie. Dus een bezoek aan deze locatie is nu dubbel zo leuk! De toegang is gratis. Je vindt De Oude Redschuur op Rijnmond 200 in Katwijk aan Zee.

Hieronder vast een voorproefje…

mde

Written By: Ingezonden