Kunst- en Creamarkt 

Op zaterdag 26 augustus is tijdens het najaarsfeest in Katwijk aan den Rijn een sfeervolle Kunst- en Creamarkt ingericht op het laatste deel van de Achterweg, ter hoogte van Luyten tweewielers. Deze markt is te bezoeken van 10 – 17 uur.

In samenwerking met Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn organiseert het regionale KunstenaarsCollectief KuCo een kunstzinnige en creatieve markt in het mooiste deel van de Achterweg. Een groot aantal regionale kunstenaars is aanwezig om hun werk te laten zien en workshops en demonstraties te geven. Er zijn veel kunstvormen te bewonderen en te koop. Van foto’s en schilderijen tot mozaïek en textiel. Voor een mooie grote foto boven de bank of klein creatief cadeautje voor de verjaardag van je beste vriend(in); er is van alles te zien en te koop. Dus kom gezellig langs en laat je inspireren en verrassen.

Written By: Ingezonden