Zeezangdienst Oude Kerk Katwijk

Op DV zaterdag 16 september vindt in de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk aan Zee, de traditionele Zeezangdienst plaats. De avond word georganiseerd door de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk. Aanvang 19.30 uur.

Op deze avond zal naast de Mannenzanggroep Sion ook het Urker Mannenkoor ‘Het Westerdok” haar bijdrage leveren. Natuurlijk is er ook veel samenzang van koren en bezoekers.

De Mannenzanggroep Sion staat onder leiding van Wilco van Delft, terwijl Jacob Bakker

Het Westerdok leidt. De organisten zijn Dirk van Duijvenbode en Hendrik van Veen. De meditatie wordt verzorgd door Ds.  W.J.Westland uit Katwijk aan Zee. Toegang vrij, maar er is uiteraard een collecte. Deze collecte is bestemd voor de “Stichting Koopvaardijpersoneel 1940-1945”.

(Graag collectegeld contant meenemen!)

Thema: “Dan klinkt het Overwinningslied!”.

sionmannenzanggroep.nl

Written By: Ingezonden