Open Repetitie Christelijk Oratoriumkoor Hallelujah @ Het Anker

12 september vanaf 19:45 uur

In het kader van de Iktoon Katwijk Week van de Amateurkunst houdt Christelijk Oratoriumkoor Hallelujah op 12 september een Open repetitie in het Anker. 

Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom om met ons een nieuw stuk in te studeren. Onder de vakkundige en vooral enthousiaste leiding van onze dirigent, Marcel den Dulk, zul je vertelt staan hoe snel dat gaat en hoe leuk dat is! Kom geheel vrijblijvend langs.

En laten we helder zijn; je bent elke dinsdag welkom hoor;)!

In het onderstaande filmpje op is te zien hoe leuk zingen is en hoe eenvoudig de muziek in te studeren is.

Over Christelijk Oratoriumkoor Hallelujah

Katwijk heeft een rijke koortraditie. Heel veel mensen vinden zingen een heerlijke bezigheid. En dat is het ook! Zeker als je dat doet bij ons koor. Al 120 jaar is Hallelujah bezig met het repeteren én uitvoeren van de mooiste oratoriummuziek die de grootmeesters hebben achtergelaten! Plezier en kwaliteit staan hierbij voorop. Zoals elk jaar bij de MATTHÄUS PASSION.

Repetities

Elke dinsdag repeteren wij vanaf 20.00 uur in Het Anker aan de Voorstraat 74 in Katwijk aan Zee. Tijdens de repetities proberen we van de noten zoveel mogelijk muziek te maken. Het enthousiasme en kunde van onze dirigent speelt hierbij een belangrijke rol én de website coria.nl. Steeds meer leden gebruiken dit zeer eenvoudige online programma thuis om snel muziek te leren lezen en te oefenen. Je staat er van te kijken hoe snel je je dit eigen kunt maken, ook al lees je op dit moment nog geen noot! Naast repeteren is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid!

Meer informatie is te vinden op de website www.cokhallelujah.nl

Written By: Arno Kattuk.nl