IKToon – Goudsmeden

Bekijk het werk van de cursisten van Edelsmederij Goudvinkje; Wilma Rijnsent en Karin Pronk

Edelsmederij Goudvinkje is te zien op het Doe Mee festival en de cursisten van Goudvinkje leveren de sieraden in de modeshow van de cursisten van Jonkheer Fashion design.

Op woensdag 13 september en vrijdag 15 september van 10-12:30 uur is er een vrije inloop bij de goudsmidles van Goudvinkje aan de Scheysloot 10. Meer informatie via: info@goudvinkje.nl

Zelf Goud smeden

Goudsmid cursus of workshop maak zelf je eigen sieraden, smelt goud om en leerde geheimen van de smid kennen

Erika leert je graag de basisbeginselen en naar gelang uw wensen steeds meer technieken . spelen met vuur, (edel)metaal en (edel)stenen, zo creëer je jouw eigen unieke sieraad.

De kunst van het maken van sieraden bestaat al eeuwen en wordt door verschillende culturen over de hele wereld beoefend. Van eenvoudig kralenwerk tot ingewikkelde goudsmid technieken.

Het maken van sieraden is uitgegroeid tot een complexe kunstvorm die technische vaardigheden, creativiteit, geduld en aandacht voor detail vereist. Het volgen van een goudsmidcursus of workshop is een uitstekende manier om wat kneepjes van het vak te leren en jezelf steeds verder uit te dagen in een echt ambacht.

Bekijk hieronder de foto’s van de sieraden gemaakt door cursisten Wilma Rijnsent en Karin Pronk.

Written By: Ingezonden