Open Dag DJ Café Scum

Jonge DJ/producers showen hun skills op Muzikale Open Dag op 12 september van 18:30-23:00 uur

In jongerencentrum Scum zijn elke dinsdagavond tientallen jongeren bezig met hun passie voor ‘dance’ muziek. Ze draaien als DJ, zijn producer of zijn in de professionele opnamestudio te vinden om nieuwe tracks op te nemen. Daarnaast hosten diverse DJ’s hun eigen radioshow op RTV Katwijk en organiseren ze regelmatig houseparties in Scum.

Op dinsdagavond 12 september vanaf 18:30 uur showen deze jonge DJ’s hun skills, verzorgen ze diverse showcases en workshops en geven rondleidingen door de opnamestudio. De DJ sets van deze talenten zijn live te volgen via een video livestream op de homepage van IkToonKatwijk.nl.

Over het DJ Café

Door intensieve samenwerking tussen Scum, Welzijnskwartier en Kattuk.fm (het muziekplatform van Kattuk.nl) is, samen met de jongeren, een breed aanbod aan muzikale activiteiten gecreëerd waar voor iedereen wat te vinden is. Van wekelijks mixjes draaien in het DJ & Producers Café tot radioshows en podcasts opnemen voor Kattuk.FM en RTV Katwijk. En van livestreams en fotoshoots tot dancetracks opnemen in de nieuwe studio. Er is altijd wat te doen op dinsdagavonden in Scum.

Ben je benieuwd waar de jongeren allemaal mee bezig zijn? Of wil je zelf ook herrie komen trappen? Kom dan gezellig langs bij Scum aan de Noordduinseweg 3 in Katwijk.

Btw: De jaarlijkse DJ-Marathon vindt dit jaar niet plaats tijdens de IkToon Katwijk Week van de Amateurkunst, maar wordt later dit jaar georganiseerd.

Written By: Arno Kattuk.nl