Foto’s – Vink presenteert ‘De Walgelijke Werkelijkheid!’

Bekijk alvast de eerste foto’s, gemaakt door Jaap Ouwehand. 

Gisterenavond presenteerde lokaal cultfiguur Richard Vink zijn eerste dichtbundel in jongerencentrum Scum. 

Met ruim 100 jonge bezoekers in de zaal was het een drukte van belang. Gaaf om te zien dat zoveel jongeren interesse toonden in taal en dichtkunst. Dat zie je niet vaak. Ze stonden in dikke rijen om ook een gesigneerd exemplaar van deze bijzondere uitgave te bemachtigen. Heel gaaf!

Hieronder alvast de eerste foto’s in stemmig zwart-wit om de sfeer van de avond goed weer te geven. De foto’s zijn gemaakt door Kattuk.nl huisfotograaf Jaap Ouwehand. Later (begin volgende week) volgt nog een verslag door Paul Winters, een video van de avond en de foto’s door stagiaire Lois.

 

Written By: Redactie