HaringSound – Dwarspop Special

Luister de uitzending van vrijdag 29 september hier terug!

Tijdens Dwarspop hebben de radiovrijwilligers van Kattuk.FM opnames gemaakt van de optredens en diverse bands geïnterviewd in de studio om een knaller van een HaringSound uitzending te maken.

Hosts Piet, Vink en Arno blikken in deze uitzending terug op dit fantastische festival met alleen maar Kattukse bands en acts. In het eerste uur ruime aandacht voor de jonge veelbelovende band Shipwreck (foto). Met een registratie van hun optreden op Dwarspop en een leuk interview. Gevolgd door live-opnamen van het optreden van The Dolomite Project op de ‘acoustic stage’.

In het tweede uur een uitgebreid interview met Troubled, gevolgd door live-opnamen van hun optreden. De uitzending wordt afgesloten met het volledige optreden van Danny Ramirez op het ‘acoustic stage’. Duistere murderballads die luidkeels door het publiek werden meegezongen. Speciale aandacht voor zijn nieuwe EP ‘Poison to the People’, met nummers over de Leidse gifmengster ‘Goeie Mie’ die 140 jaar geleden werd gearresteerd.

Genoeg reden om te luisteren!

Er zijn nog veel meer opnamen gemaakt tijdens Dwarspop, deze hoor je in de volgende uitzending van HaringSound.

Written By: Arno Kattuk.nl